rotu ja dating sivustot

ja lopulta kaksi melko suurta (äidin kanssa) vuohia. Vuohien massa on noin 60 kg 70-75 cm: n kasvulla, melkein huonompi kuin nubialaiset vuohet. Hän luultavasti tuntui, että häntä tutkittiin ja jatkoi jatkuvaa vaaleutta, johon nuori nainen, joka oli istuimen reunalla istuen, reagoi elävästi. No tämä: katsoa kummalta puolelta nähdä, kuka on tärkeämpi, kuten sananlasku "Kuka rakastaa vesimeloni, ja kuka on sika: rusto". Voit kuvitella, miten nämä vuohet näyttävät hausilta, mikä ei muuten estä heitä antamaan hyvä maitoa. Sudanese / Muslim 18d, ahmed, 27, let's be awesome together, london,. Erittelin kolme tärkeintä parametria rotujen arvioimiseksi: tuotto, sopeutumiskyky ja sopeutuminen meidän olosuhteisiin. Omistaja Nikolai Ivanovich selitti, että vuohet pitävät häntä karjan johtajana, joten he eivät voi olla tottelemattomia. Näillä vuohilla on hyvin ilmaistu nivelet, arkipäiväinen runko, pienet korvat ja parta.

Lehmällä oli paljon vuohia, luultavasti kaikki kylässä, ja jokainen on sidottu sen varaan. Zaanite-vuohet, seuraavaksi matkalla olin kaksi kaunista vuohaa, joissa oli valkoisia parveja ja pitkät nuotit, jotka liittyivät Zaanen-rotuun. Vuohet rauhallisesti laiduntavat istutuksen lähellä, koivun oksat syötävät, muuten oksat ovat heidän suosikki herkkuaan. No, ja jos eläimet kohtaavat rakastajattaria, he ovat huolimattomia, eivät halua huolehtia karjastaan, silloin vuohen syyllisyys ei ole siinä eikä kukaan rotu korjaa sitä. No, silti heillä on hauskaa, tällaisella utareella, et vaivaa tai jopa roiskuta kaikkia tunteja. Heti kun omistaja ilmestyi horisontissa, vuohet muuntuivat ja muuttuivat hyvin mukautuviksi. Kävi ilmi, että tuotto menee: enemmän kuin nubiläinen, mutta rasvan pitoisuudelle maidosta zananenskih vuohet menettävät vähän. Sudanese / Muslim (other) 7d, mouhanad, 28, come ride the magic carpet with. Valkoinen venäläinen on luultavasti paras kotimaisten rotujen edustaja.

Ensinnäkin kaikki vuohet antavat suuren märän maitoa, ja se on tarpeeksi rasvaa. Fi The Wall Street Journal kirjoitti: Otetaanpa mikä tahansa WWW-sivusto, joka tuottaa voittoa, niin se todennäköisesti on sisällöltän pornografinen. Fi Michael-niminen isä järkyttyi kuullessaan erässä seminaarissa, että suuri osa lapsista ei tottele vanhempiaan, kun nämä kieltävät heitä käymästä vaarallisilla WWW-sivustoilla.